android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left

Aktuellt

WordPress

Attacker mot WordPress

WordPress är idag världens vanligaste CMS, dvs publiceringsverktyg för webbplatser. Möjligheterna är stora för användarna utifrån att de kan skapa en webbplats helt efter de behovs som finns. Men möjligheten att en installation blir hackad är även stor – i alla fall om man inte ser över sin säkerhet.

Läs vidare
Uncategorized

Ny webb till MC-Kompaniet

MC-Kompaniet har fått en ny modern finish, men även en ordentlig uppgradering av motor och tillbehör – på webben alltså.

Läs vidare
Uncategorized

Webbutvecklare sökes!

Läs vidare
Digital marknadsföring

SEO – Ska du göra det själv?

Vi får ibland frågan om hur ett företag kan bli mer synlig på internet. Till viss del hjälper vi till med kampanjer och riktade satsningar och ett ämne som inte sällan kommer på tal är SEO, möjlighet att synas bättre i Googles sökresultat. Ska man genomföra arbetet själv eller behöver en SEO-byrå anlitas? Vi har bett SEO-specialisten Christian Rudolph från Topdog att ge sin syn på saken...

Läs vidare
Digitalisering

Digitalisering kräver nya synsätt

Digitalisering som begrepp möter vi allt oftare numera – men det är ju inget nytt. Den har pågått i flera decennier. Vad som däremot är nytt ur vårt perspektiv är de fantastiska möjligheter som skapats genom den allt snabbare utvecklingstakten. Bara på de senaste åren har det till exempel blivit mycket enklare att skapa program som är webbaserade och dessutom kan samverka med annan mjukvara.

Läs vidare
Webb statistik

Axplock om vad som händer på webben

Varje år sedan 2000 släpper stiftelsen IIS statistik över hur vi svenskar använder internet – ett värdefullt verktyg för oss som utvecklar webbplatser eller arbetar med marknadsföring på webben. Här är några intressanta punkter ur den senaste rapporten...

Läs vidare
Digitalisering, Webbapplikationer

Webbapplikation

Vad är viktigast när IT-system ska utvecklas och implementeras i ett företag? Som webbyrå har vi ofta stort fokus på funktionalitet och design. Det är de två ben som IT-system bygger på. Detta helt efter kundens behov. Men även om systemet utvecklas exakt efter kundens behov och önskemål är det inte alls säkert att det får önskad funktion när det väl implementeras. Varför?

Läs vidare
Rekrytering

Skarp webbutvecklare med fokus på frontend och design sökes

We want you! Viström Webb expanderar och söker en skarp webbutvecklare med fokus på frontend och design.

Läs vidare
E-handel, Webb statistik

Vad händer 2015

Nytt år brukar betyda nya möjligheter. Men genom att stanna upp och se vilka trender som var starka under 2014 kan du också lära dig om vad du bör satsa på under 2015.

Läs vidare
Webb statistik

Intressant internetstatistik

Här kommer färska siffror från Internetstatistik.se De här siffrorna visar hur vi använder socialamedier 2014. Väldigt intressant att se hur det ändrar sig från ett år till ett annat.

Läs vidare

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

* obligatorisk