android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left

Våra tjänster

Knivskarpa webbplatser, e-handel och webbapplikationer m.m

En webbplats som gör sitt jobb effektivt – en som stärker ditt varumärke och stöttar din försäljning – kan aldrig vara en simpel standardprodukt för 995 kronor. Men den bör heller inte vara ett komplext jättepaket, fyllt med onödiga finesser och rigida strukturer.

Sådana lösningar hittar du inte hos oss. När vi bygger din webbplats gör vi det med utgångspunkt från dina behov och plockar de allra bästa funktionerna från de stora systemen – rapportsystem, webbshoppar, bokningssystem och så vidare, alltid på dina villkor. Webben får anpassa sig till ditt affärssystem, istället för tvärtom.

En djupgående analys hjälper oss att hitta vägen till en framtidssäker, lättskött och smidig lösning som är både snygg och säljande. Resultatet blir lägre kostnader och högre intäkter.

Webbplats / Hemsida

En webbplats ska vara så mycket mer än ett snyggt och trendigt skyltfönster. När vi bygger din webb har vi därför alltid både användarvänlighet och affärsmannaskap i fokus. Så skapar vi mervärden och gör din hemsida lätt att hitta – och hitta i.

Läs mer

E-handelssystem

Att ha en webbshop är inte detsamma som att ha en väl fungerande, säljande webbshop. Vi vet vad som krävs och har verktygen som behövs för att bygga en flexibel shop som är lätt att hantera och integrerar sömlöst med ditt befintliga affärssystem. Från oss får du de funktioner du har nytta av, varken mer eller mindre!

Läs mer

Webbapplikationer & Molnlösningar

Vi bygger smarta webbapplikationer som är helt och hållet behovsstyrda, som till exempel order- eller personalhanteringssystem och mycket mer. Vi börjar alltid med att sätta oss in i hur din verksamhet fungerar. Först därefter skapar vi ett system som anpassas efter er – istället för att ni ska behöva anpassa er till systemet. Utan onödiga tyngande funktioner fungerar applikationerna smidigare, de blir lättare att använda och kräver betydligt mindre utbildning. Och självklart bygger vi dem så att de kan utvecklas vidare, när din verksamhet växer eller förändras.

Läs mer

Marknadsföring

Med vår hjälp blir din närvaro på nätet en aktiv länk i marknadsföringskedjan, med smidiga verktyg för att följa upp resultat och välja de bästa kanalerna i sociala medier. Av oss kan du få hjälp med allt från strategisk planering och varumärkesbyggande till multikanalkampanjer inklusive ”gammelmedia”, tack våre våra etablerade kontakter med ledande experter på området.

Läs mer

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

* obligatorisk